Skip to content

O nama

Ponudu prilagođavamo posebnim trenucima kao što su vjenčanja, poslovni domjenci, rođendani, tradicionalne vjerske svečanosti (krizme, pričesti itd.), obiteljske proslave i druge svečane prigode.

O nama

Ponudu prilagođavamo posebnim trenucima kao što su vjenčanja, poslovni domjenci, rođendani, tradicionalne vjerske svečanosti (krizme, pričesti itd.), obiteljske proslave i druge svečane prigode.

Naša priča

Možete se pouzdati u kvalitetu ispravno pohranjenih namirnica i njihovu vrhunsku pripremu, ali i na pouzdanu dostavu u precizno zakazano vrijeme. Sve što nudimo – od toplih i hladnih predjela do raznovrsnih glavnih jela, salata i slastica – pripremamo u dogovoru s našim klijentima, poštujući njihove specifične zahtjeve.

Pratimo gastronomske trendove, neprekidno osvježavamo našu ponudu kulinarskim inovacijama i pomno pazimo da hrana bude ne samo ukusna, nego i oku ugodna i privlačno poslužena.

Nakon dva desetljeća poslovanja usavršili smo prilagodbu svim svečanim trenucima, omogućujući našim klijentima da bezbrižno i u opuštenu ozračju dočekuju obitelj, bliske prijatelje, poslovne partnere i sve uzvanike kojima će taj posebni trenutak ostati u trajnom sjećanju.

Bit ćemo ponosni što smo tome pridonijeli, zadovoljili našeg klijenta i opravdali njegova očekivanja.

Uslast i dobru zabavu uz catering Flamingo.

100% domaće

Jela pripremamo od svježih sezonskih namirnica, većim dijelom pribavljenih s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a sami izrađujemo domaće njoke, punjene okruglice, štrukle i druga jela od tijesta.

Prilagođeno vama

Vodimo brigu o životnoj dobi uzvanika, posebnim ukusima i razlozima okupljanja na kojem se domaćini mogu osjećati opušteno i biti ponosni na jela koja nude gostima.

Pouzdana dostava

Dostavljena hrana oslobađa vas brige o mnogim nepredvidivim pojedinostima ugošćavanja, omogućuje vam spontanost druženja i posvećenost gostima, a sve je drugo naša briga i profesionalna zadaća.

Naši zadovoljni klijenti

Velike porcije i jako ukusna hrana za razumnu cijenu, osoblje jako ljubazno i profesionalno, definitivno preporučam svima.
Antonija
Odusevljeni s kvalitetom hrane i organizacijom cateringa. Sve smo smo dogovorili ispostovano je, a dekoracija je bila na nivou. Svaka preporuka i samo tako nastavite jer klijenti itekako primjecuju i cijene vas trud!
Ivana
Pozitivno: Brzina reakcije, Kvaliteta, Profesionalnost, Vrijednost
T.